Men nu får det väl räcka snart… :(

Älskade vän, vad är det nu som är fel…?

Kan det inte få vara nog med oro och eländigheter snart?

Jag hade en så skön känsla igår efter uteritten i skogen med Grizzly och tänkte att nu ska snart allt bli bra igen. Både med min egen hälsa efter alla turer som varit, och på nåt vis en boost av något roligt att komma igång med Grizzly efter all sorg kring Fendi.

Men ikväll när jag kom till stallet och ut i hagen för att hämta in G, kände jag direkt att något var fel. Han kom inte emot mig som han brukar – och när jag satt på honom grimman och skulle börja gå in var han ovillig att ens röra sig…

Jag tog in honom i stallet och såg på vägen in att han var rejält halt igen. Fram. Gamla stället om jag spontant får tro nåt. Jag visiterade honom och han hade marginell ökad värme på det benet, men ingen svullnad eller nåt annat synligt.

Sedan tog jag med honom in till ridhuset för att se hur illa det såg ut – och jag behövde knappt börja. Grizzly är rejält halt, samma ben och troligen bogen – igen. 🙁

Vad som hänt vet jag inte. Det jag kan gissa är att han råkat vrida till, överansträngt eller fått nån ny spark som precis tagit på den gamla skadan. Är det en ligamentskada ändå? Orsaken spelar ingen roll nu, jag vill bara veta hur illa det är…

Imorgon bitti kontakter jag veterinärkliniken. Jag är så himla orolig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.