Dags att sitta upp

Grizzly spanar ut på några ponnys som han inte fått träffa, som snart flyttar från gården. De hälsade på håll i alla fall, upprepade gånger – högt och tydligt. 🙂

Idag tänker jag rida! Om det blir uteritt eller lite lugnt pass i ridhuset återstår att se för väderprognosen lovar ösregn. Inte för att vi direkt smälter av att rida i regn, men jag vet hur jag brukar frysa efter att ha blivit riktigt blöt – och det är inte superbra för mina leder. (en ordentlig rid-regnrock skulle behöva få plats på inköpslistan)

Efter ett par dagar med hög kortisondos och värktabletter mår jag mycket bättre. Just nu är det ena handleden och handen, samt käkleden som fortfarande spökar – men det är INGET mot för hur det var ett par dagar sedan. Så nu passar jag på att smida medan järnet är varmt. Jag vet att detta bara kan vara ”sminkning” av symtomen med hjälp av kortisonet, men jag behöver kunna ta hand om de mina – både folk och fä – när jag nu kan. 🙂

Grizzly såg mycket bättre ut på lina igår, så att börja rida lugnt nu igen känns rätt för hans del. För min del är det bra om det börjar lugnt också eftersom jag känner mig som nybörjare igen. Att inte kunna spänna magmusklerna som tidigare är läskigt när man rider, men de kommer ju inte bli starkare av att jag inte gör någonting heller. Bara att sitta upp och öva, öva, öva igen! 🙂

Grizzly avslappnad på lina. Vilken lyx det är att ha tillgång till ridhus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.