Fendi sjuk, veterinärbesök idag

Min gamla Norpan mår inge bra… 🙁

Min gamla Fendi mår inte bra. Sedan i lördags morgon har hon varit dålig i magen med både kräkningar och diarré. Igår började det senare bli blodiga, och inatt har hon smågnytt och darrat och haft magont. Med en temp på 38,8 grader nu på morgonen så ringde jag veterinären direkt och fick en tid idag kl. 10.30.

Vi ligger nu i sängen och jag har bäddat in henne i min tröja, vilket verkar göra henne lugn och så att hon slutar darra i alla fall. Med jämna mellanrum blåser jag värme med min mun på hennes rygg/mage och hon verkar tycka det känns skönt och avslappnande.

Min lilla gumma… Jag blir så orolig. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.