Grizzly på ny adress!

Sa nån mat? /Grizzly

Grizzlan börjar bli en berest kille. Resan norrut från Gnarp gick jättebra och han sköter sig som ett proffs numera. Stolt Elaine! 🙂

Målet igår var Grizzlys nya bostad, i Skule! Vi fick direkt släppa ihop hästarna så de skulle ha chans att hinna bekanta sig innan mörkret föll. Vi började att släppa Grizzly med den stora valacken och gårdsägarens sto. Det mötet gick lugnt till och det var ingen diskussion alls om vem som bestämde. Tjejen såklart, det är ju sen gammalt. 😉

Compis och Grizzlan

Sen kom ett ponnysto med 1-årsföl in i flocken, men då ni blev det action! De sprang intervaller i hagen så alla fick upp en rejäl puff, även undertecknad hästägare… haha. Hua! Det blir spännande idag att se om det satt sig nåt efter Grizzlys fina ”sittning” som han gjorde, där det såg ut som han gick ner i split! (halkade i gräset) Därför kommer jag bara visitera, pyssla om och snabbt longera honom i ridhuset endast för att se om han ser fräsch ut.

Hela flocken

Damerna är det som bestämmer i flocken, helt klart. Grizzly ser dock ut att ha fått en kompis i, just det, Compis – den store valacken. Det blir ju toppen om de två pojkarna finner varandra som vänner. 🙂

Hoppas du ska trivas, Grizzlan! Reflex-regntäcket åkte på eftersom hans hönsmamma är orolig för vägen… E4 ligger precis intill ena kortsidan på hagen, men hästar har gått där i ”alla tider” och det har gått bra. Det får jag tänka att det gör fortsättningsvis också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.