Påbörjad inflytt med liten present!

Titt så trevlig välkomstpresent! En boxskylt till Grizzlan! 🙂

Nu är alla våra saker utflyttade från gamla stallet. Det känns vemodigt att flytta, men förändring blir ofta bättre än man först kunnat ana – så jag hoppas det blir så denna gång också! 🙂

Idag körde vi ut några av Grizzlans saker till nya stallet och möttes då av en trevlig välkomstpresent, en fin boxskylt! 🙂 TACK Anna! Nu ska ju Grizzly gå på lösdrift på nya stället, men man har ändå tillgång till en egen box – om det skulle behövas, och det är ju bra.

De flesta saker jag använder dagligdags är ju nere hos G i Gnarp nu, så resterande saker tar jag med nästa helg då G flyttar in. Lite nervöst är det ändå! Nya stallrutiner, nya stallkamrater och så vidare.

I morse fick vi oss en härlig sovmorgon när lille Arwin tog personbästa i sovning! Vi var uppe och bytte blöja och matade en gång under natten, men sen sov lillfisen till kl. 8! Tack, sa mamman och pappan! 🙂

Morgonmys och morgonselfie i sängen. Haha, titt Arwins chockade ansiktsuttryck! 🙂
Min nyvakna familj…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.