Sortering av hästsaker

Gammal bild från Grizzlys och min första lilla Pay and Jump för miljöträningens skull. Här var Grizzly 4 år. Tiden går fort! (så kanske man bara säger när man börjar bli gammal?)

En gammal bild får pryda dagens dagbok. 🙂 Min lilla ponnyhäst, som jag längtar efter honom hela tiden. Jag vet att få ”bli hästtjej” igen kommer göra mig till en bättre mamma också. Friskluft och hästskit är bra för själen. Det är sen gammalt.

I helgen ska jag försöka få ordning och reda på både Grizzlys och mina saker inför inflytten till nya stallet. Jag har förberett genom att köpa hem genomskinliga plastbackar med lock, så jag ska gå igenom det jag vill ha framme och använder ofta. En låda för benskydd och boots och möjligen reflexer, en låda för lite liniment , bomull och sårrengöring och en låda för..? ja, vi får se.

Förresten, är det någon som kan tipsa om bra värmesulor att ha i ridstövlarna om vintern? Helst med ganska snällt pris, vore toppen. 😉

Mina nya stigbyglar har kommit och jag längtar efter att få testa dem! Jag är tyvärr inne i en period där min ledvärk skenar som en vild Mustang, men jag hoppas det ska gå till sig snart. Eftersom det tydligen är hormonpåverkat hoppas jag att det ska bli betydligt bättre bara mina hormoner kommer tillbaka på någorlunda nivå efter amningen. Läkaren sa till mig att ge det åtminstone tre veckor till innan jag skulle söka hjälp för det via VC.

Nu ska lillfjärten och jag ut och ta en promenad och sen hoppas jag han sover gott en stund utomhus så jag kan påbörja sorteringen av alla hästsaker. Heja mig och trevlig helg på er!

1 svar på ”Sortering av hästsaker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.