Nedräkning

Grizzlan spanar in sina grannar i hagen intill. Tro om G ska få fortsätta spara ut sin man och se ut som en riktig indianhäst fram tills det är dags att göra en tävlingsstart igen och då göra en total make over? 🙂

Nu är det nio dagar kvar tills Grizzly blir Ö-viksbo igen! Och bara fyra dagar kvar tills jag får träffa honom igen och ha honom på heltid, typ. Jag åker nämligen ner till Sundsvall igen på måndag och stannar där tills vi tillsammans åker tillbaka på lördagen. 🙂

Ida har skritt-och travjobbat Grizzly lite lugnt i både skog och på banan senaste veckorna, så starten på igångsättningen är gjord. Nu är det bara fortsättningen kvar. 😉

På tisdag ska Grizzly få sina tänder kollade och på fredag ska han få fötterna friserade och få nya skor!

Lillfjärten Arwin fyllde 2 månader igår! Det ”firade” han genom att ha sin knöligaste dag hittills. Det KAN bero på att han fick Rota-vaccin dagen innan, eller så var det helt enkelt en lite sämre dag för hans lilla mage.

Idag har han verkat må bättre och det känns ju skönt för mamman också. 🙂

Love you!
Arwin hade sin kompis Gustav här på besök på sin 2-månadersdag. Jag gissar att det lär bli större kalas i framtiden. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.