Oktoberplaner

2 oktober fyller den här lillfisen 2 månader!
(Foto: Nicklas Berggren)

Oktoberplaner;

  • Fira Arwins 2-månadersdag!
  • Åka till hästtandläkaren med Grizzly
  • Flytta in i nya stallet
  • Komma igång med fysisk aktivitet igen (både mig själv och hästen)

Oktober är här och det innebär massa nytt och nygammalt i min vardag. Grizzly ska äntligen komma hem till mig igen och jag längtar efter att leva riktigt hästliv igen, även om det är lite nervöst hur allt ska bli nu när man har en liten människa att ta hand om samtidigt. Det ska gå! 🙂

Lördag 12 oktober flyttar vi till vårt nya stall och våra nya stallkamrater. Grizzlan kommer gå på lösdrift, men vi har tillgång till egen box och till ridhus på gården. Jag tror G kommer trivas med det! Jag kommer också få möjlighet att kunna träna på ett helt annat sätt vintertid med ridhuset alldeles framför näsan, och det ser jag fram emot. Nu ska vi planera en igångsättning för att komma tillbaka och få lite vettig träning gjord innan nästa tävlingssäsong! Både G och jag har lite att komma tillbaka till vad gäller vår kroppsform, haha. G ser dräktig ut efter sin långa konvalescens och jag har nyss varit det. 😉

Bild från löshoppning för 1 år sen. Skulle Grizzlan hoppa samma hinder nu skulle han troligen riva med magen… 😉

Och slutligen, den sista tuttrapporten hade jag tänkt. Slangen är borttagen och nu ska såret bara läka ihop. Slutet gott, allting gott! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.