Kriterieauktionen 2019

Cala Bona i auktionsringen. Man var nästan sugen att ropa in honom själv. Saknar travet faktiskt och den här hästen har något alldeles speciellt. Det är bara att gratulera och lyckönska hans nya ägare!

Grått och ruggigt väder med kylande duggregn bjöd Stockholm på under lördagen. Men med hästar var man än såg gjorde att det ändå var en kanondag. 🙂 Det var skoj att få vara med hela vägen, då det här var något helt nytt för mig. Första gången på hästauktion och det blir nog fler gånger! Ida var med och hjälpte till också med det finstilta, som hon är grym på. TACK för att du följde med och hjälpte till så bra i helgen!

Cala Bona skötte sig som en stjärna och såldes vid ca 23-tiden som en framtida sådan också. Det känner jag på mig… Han har sånt självförtroende så hela ståhejet runt honom knappt märktes på honom mer än att han liksom visade upp sig lite extra. Under hela dagens förhandsvisningar visade han hela tiden att han var ståtlig pojke (om man säger så) 😉 Vill ni se ett par klipp från auktionen, kika in på mitt Instagramkonto. 🙂

Cala Bona i uppsamlingsringen
Jag och Cala Bona ute i duggregnet. Det var riktigt skoj att visa häst, lite som att visa hund faktiskt – bara lite större ”vovve” 🙂

Lille Arwin har skött sig som en prins hela helgen också och sovit under hela bilresorna. Jag tordes inte ha honom inne på auktionen med risk för att han skulle ropa in ett 10-tal hästar med hans viftande armar, haha.

Vid nästa års auktion är det två hästar jag ska hjälpa till att visa. Ett sto och en hingst. Vi tar med oss erfarenheter från i år och taggar redan för nästa år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.