Kan inte komma på en rubrik

Fina Cala Bona. På lördag ska du se DYR ut! 🙂

Just nu händer det mycket. Det är bara att åka med… Igår opererades jag och ett dränage sattes in i mitt vänstra bröst. Nu får detta så lov att vara det som en gång för alla tar kål på infektionen! Läkaren sa efteråt att det var mer än man först trott och sett på ultraljudet, och att sårhålan var riktigt full med var. Igen. Just nu går jag omkring med ett stort omslag och den där slangen som inte alls är så smidig som jag hade hoppats. Nu ska sårhålan spolas två gånger per dag, så i förmiddags var jag in och fick hjälp att spola första gången och lära mig hur jag fixar det själv. Återbesök på måndag igen. Heja heja och nog om det. 🙂

Såhär ”smidig” lösning går jag runt med nu… Bara den funkar är det såklart toppen. 🙂

Imorgon åker vi ner till Sundsvall igen, för på lördag är det dags för fina Cala Bona att auktioneras ut på Kriterieauktionen i Stockholm! Ida möter upp mig imorgon eftermiddag och då väntar badning, grooming och piffning till tusen för Cala Bona. Sen åker vi till Stockholm på lördag fm så vi är på plats för att göra sista piffningen innan han ska visas och se förhoppningsvis se riktigt DYR ut. 😉

Vi har även planer att hälsa på Arwins små kusiner och Co när vi väl är i Stockholm, det blir skoj.

Hälsade på Grizzlan här om dagen också. Han har gått på lösdrift sen i juni och verkar trivas med det – trots läskigt mörker om nätterna. 😉 Ser ni att det ser ut som ett hjärta i hans öga?

Mer på nyhetsfronten är att Grizzly kommer flytta hem till Ö-vik om två veckor, men inte till det stall han tidigare bott i. Vi flyttar nämligen till en lösdrift där Grizzly får gå med kamrater i stor kuperad hage, och där det finns ridhus på gården. Nu ska vi försöka göra comeback, Fläcken och jag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.