Tömning 2 för att undvika operation

Jag bara längtar tills jag får sitta upp på min fläck igen. Kanske på tisdag?

Tadatadatadaa (intro) Välkommen till Dagens tutte! Haha, det känns märkligt att det här blev en följetong, men jag tänker att jag tar det här i mål när jag väl börjat – vare sig ni vill eller inte. 😉 Vad är nytt tänker ni? Nu måste väl den där jäkla tutten ha lugnat ner sig? Ja, så tänkte jag också, men icke… Infektionen vill inte ge med sig, trots att jag nu ätit antibiotika två veckor och även tömt bröstet på var en gång. Idag skulle jag på ett återbesök som visade sig innebära tömning nummer två. SÅ GALET ***** ont det gjorde! Svetten rann så öm jag var – men de fick jackpot även denna gång också och kunde tömma på mycket var. Detta är en chansning för eventuellt måste de sätta in ett dränage, vilket måste göras under narkos tydligen. Det vill jag såklart undvika så nu hoppas jag kroppen kan hantera detta på magiskt sätt innan nästa återbesök på måndag.

I helgen väntar släktingbesök från USA och det ska bli trevligt! Jag har dessutom ett stort beslut att ta vad gäller Grizzlys boende när han kommer tillbaka hit upp till Ö-vik. Eventuellt får han en helt ny bostad, där vi får tillgång till ridhus på gården – men jag vänder och vrider hur jag ska göra. Det måste funka på bra sätt nu med allt och därför måste jag kanske göra förändringar. Ett beslut måste jag ta i helgen. Det är mycket nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.