Lättat på trycket

Arwin och jag här om dagen. ?

Nu är jag tillbaka i Ö-vik sen ett par dagar, men på måndag åker jag och Arwin till Sundsvall igen. Jag har hästaktiviteter inbokade om kvällarna måndag till onsdag så vi får öva att få ihop vår vardag framöver när Grizzlan flyttat norrut igen. ☺️ Vi ska bl.a. bebis-löshoppa Idas unghäst, och jag ska kanske testa sitta upp på min fläck! Blir spännande hur pass nybörjare man kommer känna sig och hur pass core-stödet är ur ”funktion” efter graviditet och kejsarsnitt. Heja mig. ☺️

I torsdags var jag till sjukhuset i Sundsvall och fick hjälp att ”lätta på trycket” i min tutte, haha. Det var något som skulle ha platsat i programmet Body Bizarre, alternativt någon dålig skräckfilm. Hua vad som fanns därinne! Och än är det inte över, men som tur är känns det något bättre och de vill att jag förlänger kuren av antibiotika. 6 rör tömdes, av var… ”Det här kan kännas”, förvarnade läkaren mig. Jotack…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.