Grizzly har träffat sin lillebror!

Grizzly var direkt nyfiken på sin lillebror. (kanske särskilt hans fyrhjuling) 🙂
Sniff sniff och buff buff med mulen. Grizzly var så cool, försiktig och nyfiken. 🙂 (och självklart hade jag inte ens släppt fram honom så nära vagnen om jag inte var säker att han var på sitt lugnaste humör)

I måndags åkte jag, Arwin och hundarna till Sundsvall. Lillfisen var snäll och sov mestadels hela tiden i bilen.

Igår åkte vi ner till Gnarp för att träffa Grizzlan. Arwins mormor hängde med och passade honom medan jag fick leka nykär hästtjej med min fläckiga ponnyhäst. Ida var såklart också med och pysslade med hennes lilla, som inte är så liten längre, Manne. 🙂

Vi gick först en uppvärmningspromenad för hand längs en skogsslinga, sen fick Grizzly trava lugnt på volt på ridbanan några varv och han såg så avslappnad och fin ut. Vilade fint i varje steg och var sig själv igen! Det bådar gott i den här igångsättningen. Hoppas det fortsätter så. G ser smått dräktig ut efter den här långa semestern, men det går nog snart till sig när vi är igång igen. Vi har båda lite att hämta igen. 😉

Ridbanan i kanonskick trots senaste tidens regnmassor! 😀
Jag kunde inte sudda bort mitt löjliga leende på hela tiden. Jag ÄLSKAR min häst, stallet, doften, sysslorna och mina stallvänner!
Du å jag Grizzlan. Du å jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.