Dubbelfel

Lillfjärten har hittills varit snäll på resa. Jag H O P P A S han är lika snäll imorgon då jag åker själv med honom till Sundsvall. Ja, och så mina fyra hundar såklart. 😉

Det har varit fortsatt aj Aj AJ de senaste dagarna. För tre dagar sedan fick jag ge upp amning på ena bröstet och nu har provsvaren kommit. Jag har dubbelfel som orsakar mitt onda, både fyllda/stora cystor som spänner och är blockerar, OCH en infektion. Infektionen har jag precis påbörjat behandling av i form av en 10-dagars antibiotikakur, och på torsdag ska jag få göra en mammografi på sjukhuset i Sundsvall. Det tajmas bra med mina redan planerade Sundsvallsplaner i alla fall, så vi åker hem till Ö-vik direkt efter det på torsdag. Jag hoppas jag får bra hjälp nu för jag har så g a l e t ont så det är löjligt, hela tiden.

Jag har hunnit boka in några dejter nu under de här närmsta dagarna och det känns jätteskoj att få träffa vänner som jag inte träffat på länge. De jag inte hinner träffa, men som hojtat till om att gärna träffas – hoppas jag kunna träffa veckan därpå istället då jag mest troligt gör samma sak och är i Sundsvall några dagar. 🙂

Det blir lite spännande att åka iväg själva för första gången, särskilt eftersom jag inte direkt är i toppform och har värk – men det ska gå. Jag får ju bra hjälp om dagarna när jag väl är framme. Arwins mormor sitter gärna och gullar med honom alla chanser hon får. 🙂

Det är bara för Arwin att vänja sig med såna här tripper, för vi har ett fullspäckat helgschema framöver med USA-besök och road trip till Stockholm i slutet av månaden. Heja oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.