Besviken

Precis avlastad utanför veterinärkliniken. Haha, titta bogen… Grizzlan kan minsann stå stadigt på jorden, när han vill. 🙂

Återbesök hos veterinären avklarat. Allt gick bra med lastning och resa och Grizzlan skötte sig exemplariskt. 🙂 Dock är jag besviken på veterinärbesöket… Vi hade ju fått vänta en extra vecka just för att få tid för ultraljudet av bogen, men igår när vi var på plats säger veterinären att hon sagt fel och att det var förra veckan som den personen som gör de ultraljuden var på plats. Här har man ställt och fått hjälp, rest från Övik för att göra det där ultraljudet, och så får jag inte göra det. SÅ frustrerande och sån besvikelse. Besöket var därför avklarat på 5-10 minuter eftersom veterinären bara kollade på Grizzly när han sprang rakt ut i hältgången och ett par snabba varv på lina, vilket såg bra ut. Avslutningsvis böjde hon vänster bakkota eftersom han hade liten belastningshälta där sist pga. sin onda bog.

Jag har ju alternativen att antingen chansa och boka ny veterinärtid för att göra ultraljudet (för att se om det ev. är en ligamentskada och därmed i så fall behöver längre läkningstid) eller, som veterinären rådde, börja igångsättning. Som hon sa ”Om det inte är bra så blir han ju halt igen.” Något som jag tycker känns sådär då det skulle betyda än mer konvalescens och vila innan nytt försök till igångsättning.

Min fläckiga bästis, låt ditt onda vara läkt nu…

Ida ska testa skritta Grizzly kort och lugnt nu närmsta veckorna, så får vi se hur det går. Jag gissar i och för sig att det kommer gå alldeles utmärkt, men att det är vid högre belastning sen i vidare träning som det onda i så fall kommer göra sig känt.

Till veckan blir jag Sundsvallsbo måndag till torsdag hade jag tänkt! A ska jobba så galet mycket så jag tänkte passa på att hänga med släkt och vänner så mycket jag kan i världens bästa stad, Sundsvall. 😉 Att jag dessutom kan åka till Grizzly varje dag och ta hand om honom själv känns som en högvinst. Är det nån som har lust att ses och hänga lite, så hojta gärna till! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.