Vill amputera om möjligt…

Bild av mig och lille Arwin efter ett bad. (Vilket föranleddes av en riktig bajsfest a la Arwin…) 🙂

Vi har en händelserik vecka framför oss. Imorgon fyller lillfisen 1 månad! 🙂 Det känns inte som det redan gått en månad sen förlossningen, men på nåt vis ändå som han varit med oss mycket längre.

På tisdag kväll åker vi ner till Sundsvall, vilket blir första längre bilresan för Arwin. Hoppas det går skrikfritt… Vi vill vara på plats så att vi har närmre till Gnarp och Grizzly när vi ska lasta och åka till Bergsåkers hästklinik för vårt återbesök på onsdag.

Sen på fredag är det dags för BVC igen och även en kontroll av läkare. Jag tänker själv passa på att höra om det är nåt riktigt knas med min ena bröst… Det har helt klart gjort ont att amma i början, med sår och annat mysigt som gör att man får bita ihop vid varje amningstillfälle. Men nu har det växlat upp till en nivå som jag inte står ut med, på ena bröstet. Jag skulle gärna amputera hela vårtgården! Gaah! AJJE så ont det gör, hela tiden. Nån som har tips? (har redan testat att smörja med bröstmjölk, lufta, Purelan-salva osv. Och jag har inte mjölkstockning där, så det är nåt annat som spökar.)

2 svar på ”Vill amputera om möjligt…

  1. Hej ? och Grattis till underverket ?
    Känner igen smärtan du pratar om (tror jag)
    Jag stog inte heller ut med smärtan, jag fick rådet att köpa ett bröstvårtsskydd och det var räddningen för mig. Jag övervägde att sluta och amma för det gjorde så jäkla ont.
    Det här är bara ett tips ?
    Lycka till!!

  2. Hej! Kolla med de på BVC om du kan ha fått svamp i bröstet, har hört att många får det och det gör tydligen väldigt ont! ? Annars prova amningsnapp, det är guld när det gör ont att amma. ? Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.