Dags att ringa veterinären…

Nu är vi hemma igen efter kort visit till Grizzly i Gnarp. (Ja, och Ida med familj också såklart) 🙂

Det var sån boost för min själ att få krama om och pyssla lite med G, samt att få babbla och nörda allt möjligt hästrelaterat med Ida. Precis vad jag behövde. Trist var dock att konstatera att hältan inte kunnat vilas bort av sig själv de här par veckorna. Man märker inget när man bara ser honom i hagen eller när han bara skrittas, men vi när vi kollade honom på lina på böjt spår var det inga frågetecken. Han är inte fräsch. Så nu blir det veterinärkontroll och ev. behandling för min fläck.

Det känns väldigt frustrerande såklart att vara långtifrån honom och inte kunna fixa med allt själv, men Ida är en klippa och kommer hjälpa mig. (förutom med notan, haha) 😉

Jag hoppas Grizzly med veterinärs hjälp snart är på tillfriskningsbanan igen så han kan börja ridas igång så småningom. Håll tumme är ni snälla.

Min fyrbenta kärlek.

På vägen hem stannade vi till en snabbis hos min storasyster med familj och fikade gott. Det är så sällan man hinner ses och svårt att få till dejter de gånger man är ”hemma” i Sundsvall och hälsar på. Man vill ju helst hinna träffa alla!

Efter ett par dagar on the road var jag helt slut i kroppen när jag kom hem, så den här dagen ska jag bara ta som den kommer. Jag känner på mig att den kommer med minst en Magnum Strawberry White i alla fall… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.