Falsterbo från soffan som utlopp

En liten bild från en träning för Maggan. SOM Grizzlan och jag vilar oss i form just nu inför nästa säsong! 😉

När man har semester och inte kan hästnörda på riktigt som man brukar, ja då får man hitta på andra sätt för att få utlopp. 🙂 Jag bor i stort sett på kanalen Horse & Country nuförtiden och nu när SVT sänder från Falsterbo sitter jag klistrad. Blir SÅ ridsugen! 🙂

Jag har i stort sett ställt in mig på att få träffa Grizzlan imorrn kväll och en sväng på tisdag förmiddag innan vi åker hemåt igen. Det har gått två veckor nu och fläck-abstinensen är snart outhärdlig. Det ska till nåt alldeles extra som besked från barnmorskan imorgon för att jag inte ska åka.  🙂

På tal om Falsterbotävlingarna så har jag aldrig varit där och kikat live. Det står på listan som semestermål nästa sommar! Extra skoj i år är att den tränare jag ridit för några gånger här i Ö-vik är på plats och stöttar sin häst som hon både fött upp och äger, H&M Second Chance ”Märta” med Malin Baryard – och de har ju senaste tiden gått från klarhet till klarhet och radat upp fina vinster! 😀 Vilken dröm! GRATTIS Maggan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.