Färdigbakad Liten idag! Hoppas hinna med en påhälsning hos Grizzly till veckan ändå…

SAKNAR min bästis!

Från och med idag räknas Liten som färdigbakad i magen, så nu får han titta ut när han vill! 🙂 Egentligen önskar jag att han kommer så snart som möjligt nu, men samtidigt så skulle jag vilja hinna med att åka ner till Grizzly och hälsa på innan också. Vi har pratat om att åka ner på måndag, stanna en natt och sen hem tisdag – så hinner jag träffa honom två dagar i alla fall. Jag SAKNAR min fläck nåt enormt.

Ida har skrittat honom och känt lite på honom i trav senaste veckan. Hon kollade honom på lina också häromdagen, och det syntes liiite orenhet i ena varvet fortfarande – så vi tar det fortsatt lugnt i skritt minst en vecka till.

Dagsfärsk nakenbild. Vad har det här gått och blivit för sida egentligen? 😉
Ett par prints från Idas filmning när hon kollade Grizzlan härom dagen.

Har inte några stora planer i helgen mer än små utflykter och fortsätta pyssla på lite här hemma. BB-väskan är i stort sett färdigpackad, så vi börjar bli redo på riktigt nu! Nästa kontroll av mig och Liten är nu på måndag förmiddag. Det är direkt efter den kollen som vi förhoppningsvis åker en snabb sväng söderut till min bästis. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.