Rapport från Grizzlys sommarkollo m.m.

Första mötet mellan Grizzly och Manne, Idas unghäst. 🙂 
(mobilfoto från Ida)

Jag får som jag nämnt fina rapporter från Grizzlans sommarkollo hos Ida. Allt går jättebra och G har skrittats i en vecka. Kommande vecka blir fortsatt lugn, men lite trav ska läggas in under turerna förutsatt att han känns fräsch – vilket jag tror han kommer göra. 🙂

Så småningom har Ida tänkt ta med sin unghäst, Manne, som handhäst när hon rider Grizzly – och jag tror det kommer gå galant. De har promenerat vid varandra och hälsat, helt utan drama. 

Ser ni Fendi? 🙂

Själv går mina dagar i sakta mak här hemma. Vi har gjort några små utflykter, haft lite grooming-tid med hundarna, städat bilen och fortsatt boa lite inför Litens inflyttning. Jag mår på det stora hela bra, men visst börjar jag längta efter att få tillbaka min kropp från den här uthyrningstiden… Jag når knappt ner till fötterna utan ordentlig ansträngning och att sova är en utmaning. De flesta nätter blir bara 3-5 timmars sömn om det varit en helt okej natt vill säga. Jag får ordentliga sammandragningar som gör att jag måste upp och kissa nånstans mellan 3-5 ggr/natt, samt har vissa nätter sån halsbränna att min bröstkorg känns som den ska sprängas som en vulkan med het lava. MEN, utöver det så mår vi bra. 😉 

Övrig tid längtar jag mest efter Grizzly och fantiserar om den dagen vi är tillsamammans på riktigt igen. Då vi ska få ihop en ny vardag som funkar för alla. Så, för att inte bli helt knäpp vore det ju toppen om Liten ville ”trilla ut” ett par veckor tidigare så jag får en ny favorit att ta hand om, för fr.o.m. nu på torsdag räknas han som helt färdigbakad. 🙂

Den här fina boken klickade jag hem igår. En ”mitt-första-år-bok” som jag hoppas bli skoj för Liten sen att själv titta i när han blir äldre, samt för mig och A att ha som kom-i-håg. Riktigt fin bok med söta djurillustrationer, helt i min och Litens smak. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.