Dags för road trip

Grizzly igår kväll efter borstning, ompyssling och massage med liniment.

Så var det dags för en road trip, en som jag gruvar mig för. Jag har legat vaken halva natten (och sover redan dålig som det är med mina andra ”omständigheter, haha) och bara funderat över allt och försökt vänja mig vid tanken.

Ska strax åka till stallet och fixa Grizzlys packning, invänta hovslagaren som tyvärr var sjuk igår och sist men inte minst ge G en välbehövlig dusch innan vi lastar och åker. Stallägaren, Kicki, är snäll och hänger med idag som hjälp, TACK!

Såhär inpackad i lera var Grizzlan (hela han)  igår när jag tog in honom. Längtar du fortfarande efter honom, Ida? 😉
Jag fick hjälp av världens bästa sambo att springa med Grizzly igår och han ser i alla fall inte sämre ut. Jag tyckte faktiskt det såg lite bättre ut, men törs bara vara försiktigt optimistisk. En periods vila kommer nog göra susen på min pansarhäst som mest troligt fått sig en känga i hagen. Alla ben ser i övrigt fina ut och känns kalla, så jag håller tummen för det. Självklart blir det att till att kolla upp om han inte är hältfri inom ca 1 vecka – 10 dagar.
Snäll sambo, snäll häst. )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.