Helg med sommarfeeling

Ponnyhästen. ♥
När G släpptes lös innan vi drog igång följde han mig som en hund.  Jag gick lite serpentiner och testade även att jogga lite med min kula och G hängde med, glatt och snällt! 🙂
Långsam jogg, heja mig!
Därefter lite mer ordentlig värmning, först fritt och sen på lina i avslappnad trav.
Efter en stund fick G trava över upphöjda bommar på marken.
G har sån härlig och positiv inställning till bommar och hinder, han liksom söker upp dem själv som oftast. 🙂
Efter en stund rullade vi över i galopp och G fick ta några miniskutt som gympa. Sakta men säkert ska vi nu bygga upp honom så han kommer blir redo för lite mer krävande övningar.
Själv rultade jag runt med min köttbullemage, iklädd lånade kläder av A eftersom jag inte kommer i mina egna längre…
Som avslutning gjorde vi lite fler Clinton-övningar, bl.a. den här där G ska fortsätta longera ”sig själv” runt mig även fast jag står helt passivt stilla och bara flyttar linan runt min kropp. Många hästar stannar bara för att man själv stannar eller slutar ”driva”. Tanken är att hästen ska fortsätta tills man helt enkelt meddelat annat. 🙂

Tack Lowa för sällskap och filmning! 

(Vill ni se filmerna från dagen så kika in på mitt instagramkonto @elainerodin )

I övrigt har vi haft en lugn fixarhelg. Bilen är tvättad utvändigt, hästtransporten är lämnad till verkstad, ett par pallkragar har målats och ska i veckan göras klar för lite örtplantor är det tänkt. Och viktigast av allt… jag har absolut hunnit med att ligga lite i soffan också. Börjar känna mig helt ramsned i fogar och rygg, men det är bara att försöka gå på nu under upploppet! 🙂 

En översyn av bromsarna är prio. Sen ska Grizzlans trailer få en rejäl tvätt och bättringsmålning när den är klar att hämta från verkstaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.