Vecka 30-kulan och HELG!

Börjar med en ärligt stulen bild på min älskade Fläck. Lowa tog den här om dagen när Grizzly stod och spanade ut genom fönstret. ♥ 

En fullspäckad vecka och dåligt med sömn känns i kroppen. Det ska bli så jäkla skönt med helg snart. På måndag är det dessutom precis en månad innan jag gör min sista arbetsdag inför semester/föräldraledighet – så jag börjar se upploppsrakan nu! 😀

Min kära bil är nu hämtad från verkstaden. Självklart var det fler saker som behövde bytas, så det blev dyrare än de först spått. Allt som vanligt alltså… Sen måste jag köpa nya sommardäck och det är väl lika bra att stöka av alla såna här tråkiga utgifter så snart som möjligt, särskilt innan man går ner på föräldrapenning. Det blir till att göra en strikt budget kommande år – för bara tanken med häst, hundar och barn på en ”sjukpenning” får jag inte ihop… Men jag vill göra ett försök. Bara tanken att lämna bort Grizzly ett år gör att det känns som jag ska gå av på mitten. 🙁

I helgen ska vi försöka baxa loss min hästtransport och köra den till verkstad också, och sen när den är klar (när det nu blir, fick inte veta när han skulle ha tid att ta sig an finkan – men ville att jag skulle ha den på plats hos honom) så ska jag göra en rejäl tvätt in- och utvändigt av den också. Precis som min bil får nu. Invändigt dammsög jag och skurade direkt efter hämtningen från verkstaden, och utvändigt ska den få kärlek nu i helgen.

Nog om mina fordon. Kolla min kula istället, haha. Jisses vad den växer! Känns galet att det är hela två månader kvar om jag går fulla tiden. Är i vecka 30 nu!

Vecka 28 till vänster och vecka 30 till höger. Jag kan ju inte hålla samma tillväxttempo i två månader till?! Då sprängs jag ju…
Kulan från sidan, vecka 30.
Kulan framifrån, vecka 30 – eller kanske snarare snett framifrån. Blev en lite rolig vinkel med en sidokula också. 😉

Önskar alla jag känner och inte känner en trevlig helg! ♥

1 svar på ”Vecka 30-kulan och HELG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.