Före / Efter

Sovrummet/gästrummet på nedervåningen – hur det såg ut före

Efter tapetseringsrycket vi fick i vårt sovrum över påsk fick vi feeling ganska direkt på att även tapetsera sovrummet/gästrummet på nedervåningen. Tapet valde vi ut snabbt, men förra helgen hade vi inte riktigt tid, ork eller lust att ta tag i det. I helgen blev det dock dags och jag är jättenöjd med resultatet återigen! 🙂  Rummet var helt vitt tidigare, kändes kalt och kallt och omysigt. Detta är det sovrum vi använder just nu som vårt eftersom sängen är mjukare där än i sovrummet uppe, och det passar bättre till min växande kula med tillhörande värkande rygg. 🙂

Jag får erkänna att jag mestadels agerade arbetsledare och hantlangare – men med en lättsam vägg var det ändå ganska fort färdigt. Vad tycker ni? Jag tycker helt klart det blev fint och ett lyft för rummet!

Nu ska vi bara se till att skapa ett par ben till sänggaveln. Den står platt på golvet nu (ska egentligen sängmonteras men vi vill inte borra i sängarna utan tänker försöka oss på en variant där vi bygger ben/distans som står själv) Det kommer se bättre ut när den kommer upp lite och syns bättre.

Efter! Tapeten heter ”Flora”.
Fönsterbrädan monteras på plats igen.
Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.