Bilar…

Min bil för dagen… orubblig från sin plats.

Bilar… jag har en slags hatkärlek till min. Peppar, peppar har den faktiskt gått smärtfritt mestadels under de år jag haft den – och med en hel del år på nacken nu är det inte konstigt att den bit för bit rasar och vill ha lite extra kärlek. (läs pengar)

Verkstaden hade inte tid förrän torsdag nästa vecka, så fram tills dess är jag ganska hemmabunden – förutom då jag kan flirta till mig att låna bilen av A. Men det blir en hel del pusslande och i hans bil får inte hundarna plats. Bara en sån sak!

Vi får inte ens tillbaka framdäcket pga. stötdämparen är av och därmed putar ut – så jag blir tvungen att boka bärgare för att få bilen till verkstaden. Jäklars skit rent utsagt.

Jag fick även här om veckan två besiktningspunkter som måste åtgärdas i form av ett läckande bränslefilter och ett rostigt upphängningsfäste för avgassystemet som båda behöver bytas ut.

Jag skulle även behöva köpa nya sommardäck och jag borde inte ens skriva behöva – jag måste köpa nya sommardäck…

Vad totala notan blir för allt detta törs jag inte ens tänka på…

Har nån annan nåt skoj att berätta istället? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.