Ett par dagar med Ida ♥

Titt. Två av mina favoriter på samma bild. ♥

I dagarna två har jag fått en liten dos av Ida som var mer än välbehövligt. Jag har liksom ingen nära vän som jag umgås med annars här i Ö-vik, och det känns att det saknas mig. Ida har senaste åren blivit nån blandning av nära vän/bonuslillasyster och det är så lätt att umgås med henne. Vi tycker lika om mycket och har vårt stora gemensamma intresse – djuren. De här dagarna har som vanligt ätit onyttigt, snackat häst och andra djur, pysslat i stallet och haft det mysigt. 🙂

Ett litet mini-trim-pass (i skritt pga. underlaget och brist på ridbana) på Grizzlans rygg blev det också. Tack för lite trimhjälp! 🙂
Grizzlan fick span på grannhästarna i fjärran. 🙂
G har sån cool mix av färger nu när han börjat sätta sin sommarpäls. En blandning av vinterns mörka och sommarens ljusa pälsfärg. ♥

Nu är Grizzly nyskodd i sommarskor, utrustningen är nyputsad och tvättad. Det enda jag saknar nu är att kunna rida honom själv… Det riktigt skär i mig… ”Bara” ca 4 månader kvar. Heja mig.

Liten verkar må bra i alla fall och jag är inne i vecka 28 nu. Heja oss! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.