1-årskalas och tappsko

Lille Manfred charmade alla på sitt allra första kalas. Det märktes tydligt att han aldrig provsmakat tårta, eftersom hans nya bil var mer intressant… 😉 Nästa år gissar jag det ser annorlunda ut!

Tur och retur till Falun under lördagen kändes i kroppen på natten mot söndagen vill jag lova… Inte mycket sömn för min del, men ändå värt trippen. 🙂 Jag blir nog mest hemmavid en tid framöver, om jag får välja.

På hemmaplan har Grizzly lyckats få av sig en framsko, så vi inväntar nu hovslagaren som samtidigt ska sko om till sommarskor runt om när han ändå kommer. Jag, med hjälp av Lowa, broddade av G igår i alla fall.

En inte alltför bekväm arbetsställning nu med kulan i vägen…

Grizzlan har börjat ”komma fram” ur sin vinterpäls nu och ser finare ut för varje dag tycker jag. 🙂 All vinterpäls är inte borta än, men på god väg. Färgen kommer också se rödare ut lite längre fram.

En något ädlare Grizzly tinar fram såhär på vårkvisten. 🙂
Grizzly med en barfota fot fram. Vi hoppas hovis har tid för oss snabbt så vi inte behöver låta G vila de här dagarna när Ida är här. 🙂

Idag ska jag plocka upp finfrämmande på busstationen efter jobbet. Ida kommer och hälsar på några dagar och det ska bli så mysigt! Första stoppet blir att åka förbi Babyproffsen för att hämta ut Litens vagn, sen hem till hundarna och sen vidare till stallet. Det här blir bra dagar, det känner jag på mig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.