London och bulan

Bildrapport från Lowa medan jag var bortrest. Det bästa som finns!
Det var skönt att komma hem till mitt lilla matvrak. Geggig mat över hela mulen. ♥ Mera, mera?

Puh. Intensiva dagar, minst sagt. Mycket resa för lite London, tyvärr. Jag var uppe före tuppen kl. 03.15 på fredagen och transferbussen gick mot Umeå flygplats kl. 04.20. En mellanlandning på Arlanda och sen vidare till Gatwick, London. Det borde väl inte ta så lång tid tänker ni? Näi, så tänkte jag också – men strax före kl. 17 var vi framme på hotellet. Hungrig, trött och redo för sängen egentligen – men då började konferensen direkt med några timmars presentationer, före en sen middag som var slut vid ca midnatt. Likaså hemvägen blev dryg med avresa kl. 10 från hotellet och hemkomst ca 22.15. Sen var det bara att gå och knoppa och ladda för en ny arbetsvecka. 😉

MEN det lilla London och jag hann umgås var härligt! Vårkänsla delux med ca 17 grader och stor sol, gröna gräsmattor och blomster precis överallt. Vi hade 5 fria timmar på lördagseftermiddagen och den spenderade vi åt en totalt 4 timmars lång promenad. Vi gick från hotellet i Kensington in till Oxford Street, genom Hyde Park. Så härligt med grönska, djur och blommor. Och sol! Shoppade faktiskt inget alls förutom världens godaste blåbärsmuffins och färskpressad juice som vi fikade på vägen hem i parken. 🙂

Den långa promenaden kändes i kroppen när vi kom tillbaka till hotellet, men då var det bara att styra upp sig inför kvällens middag på restaurangbåt längs Themsen. Trevligt!

En magbild från hotellet är den enda bild jag fotade på hela helgen, haha.
Hm, här kommer lite naket – men det bjuder jag på. Mitt i vecka 23-bulan! 🙂

Ett kärt återseende med Grizzlan blev det igår och han fick sig en rejäl ryktning och massa gos. Det ligger liksom en halv shetlandsponny på golvet efter varje dags rykt. Ser inte riktigt slutet i tunneln ännu, men med dessa vårgrader så hoppas jag snart min ”nya” häst kommit fram. 🙂 Lowa ska rida ut honom i tre dagar på rad nu, sen hoppas jag att ridbanan är användbar till helgen då jag tänkt longera alt. tömköra min fläck. ♥

På lördag får G vila, för då åker vi ner till Sundsvall över dagen med en hel del inplanerat. Mer om det senare. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.