Hej vecka 23 och London!

Titt. Kulan växer i galet tempo just nu. Och fråga inte vad Mini håller på med i bakgrunden… hon som alltid ska sitta så högt upp det går och därmed vingla runt på ryggkuddarna. 🙂

Hej vecka 23! På förmiddagarna mår jag riktigt bra nu, förutom att jag redan känner mig stor som ett hus – och det har ju liksom bara börjat, haha. Hjälp. Men man är väl bara ovan att kroppen inte lyder som den brukar och allt känns liksom tyngre. Inga nyheter alls för er som varit med om detta tidigare. 🙂

Nya och gamla krämpor då? Känner mig tokfräsch i lederna och peppar, peppar så har migränen varit i schack i bra precis 1 månad nu. Yaay! Däremot har ett par nya ”biverkningar” dykt upp senaste par veckorna så som halsbränna/uppstötningar, särskilt om kvällarna och ryggont. Inget jag ska klaga på då det är helt hanterbart än så länge. Bara kul att ha på pränt som minne när och hur allt var under den här tiden. Det är ingenting mot ledvärken och migränen, så jag känner mig ändå som ny just nu. 🙂

En bild från gårdagen ärligt stulen från Lowas Instagram. Titt tungan på min Lurvas. SOM jag längtar till att också få rida på riktigt igen!

Grizzlan har börjat bli bättre i magen igen, äntligen! I måndags när jag var i stallet ville han inte ge mig några ”bevis”, men Lowa har rapporterat både tisdag och onsdag att det ser mycket fastare och bättre ut. Känns skönt nu när man ska åka bort några dagar! Ikväll ska jag till honom och hoppas han visar mig lite bajs. Om djur och barn pratar man alltid om bajs har jag hört, och märkt. 😉

Jag fick ju leverans av lånekläder av Johanna och Conny när de var här och hälsade på, så i veckan har jag roat mig med att inventera storlekar så jag har koll sen vad jag ev. behöver komplettera med inför Litens ankomst. 🙂

Nu pyser jag till London fredag till söndag med jobbet. Det blir en hel del schemalagt, men även en del fritid på lördagen. Hoppas på finväder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.