Bygga bo och gamla bilder

Fick upp gammalt minne från Facebook härom dagen, och eftersom jag tappat alla bilder blir jag så glad när en del av dem dyker upp igen! ♥ Här är en bild när Hippie, 8 veckor, låg och ”jobbade” på mitt dåvarande jobb. HUR söt?! ♥
Haha… ”Släpp ut mig?” ♥

Jag har sån lust att börja ”bygga bo” till Liten redan nu, men ska försöka hålla mig ett gäng veckor till… Jag vill köpa liten spjälsäng och bädda fint och välkomnande i tid, och kanske nån fin nalle och gulligt plagg som väntar på honom. 🙂 Vi kommer inte göra något eget rum, för han ska ju sova med oss första tiden ändå.

Likaså längtar jag att köpa bäddset till vagnen och piffa den klar inför första åkturen. Haha, vet inte om jag är knäpp – men om jag bara ska gissa tror jag inte att jag är ensam om det här ”bygga-bo-fenomenet”… eller? 🙂

Titt gullnäsan. Min drömhund, Hippie. Minns som igår när jag skulle hämta hem henne från Holland och hur jag hade köpt hem saker till henne som koppel, halsband och sånt. Trots att jag säkert redan hade 100 sedan innan. ♥

Samtliga bilder, utom de två översta, är fotade av min vän, Anna Åström. ♥

Nu laddar jag för en helg med brorsan med familj. Kanske Manfred vill provrida på Grizzly i helgen? Det tror jag. 😉 Trevlig helg önskar jag alla jag känner och inte känner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.