Tappskor och Londonresa m.m.

Min gullegris-ly 🙂

Igår var det Lowas Grizzly-dag och de skulle ta en sväng i skogen. De kom inte långt… Tung djupsnö utan upptrampade eller plogade vägar = Hej tappskor! Som tur är lyckades Lowa märka direkt när det hände, så skon fick hänga med hem. Även den andra framskon fick sig en törn – så vår hovis har lovat att idag åtgärda båda fram. 

Det är en hel del inplanerat den närmaste tiden framöver. Till helgen kommer t.ex. min tvillingbror med familj och hälsar på! Det ska bli skoj. Lille Manfred, snart 1 år, växer så det knakar och det är trist att man inte kan ses än oftare än vad vi gör. ♥

Sen på söndag åker A bort på tjänsteresa under veckan som kommer och vi avlöser bara varandra på torsdag natt. Turlig tajming där så vi inte behöver hjälp med hundarna. Fredag morgon kl. 04.20 går nämligen bussen mot Umeå för vidare flyg till London! Det är en helgkonferens med jobbet som jag hoppas och tror blir trevlig. Det var längesen jag var i London så det ser jag fram emot. 🙂

Under april är helgerna också i stort sett fullbokade, förutom precis över påsk – än så länge. 6 april är det dags för Mini att ögonlysas i Sundsvall, och möjligt är att jag bara åker ner över dagen då. Jag tänkte passa på att, förhoppningsvis, hälsa på nåt nyfött föl hos min pappa då också – så vi får hoppas att det tajmas så!

Andra helgen i april åker vi mest troligt ner till Stockholm en sväng och hälsar på A’s bror med familj. Sen sista helgen i april åker vi ner till Falun på Manfreds 1-årskalas.

Visst är det roligt med saker inplanerade, men när det blir såhär pass mycket resande så vill jag paxa påskhelgen hemmavid i alla fall… Jag vil inte vara ifrån Grizzly såhär mycket och jag tycker det är skönt att bara ha dagar helt ”planlösa” också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.