Litens första wheels

Litens första fyrhjuling – en Emmaljunga Super Viking! Det enda som skiljer vår från denna på bilden är att vår kommer ha svarta Outdoor-hjul.

Jag har börjat följa en del instagramkonton med ”barntema” nu när det strax är dags att införskaffa en hel del som inte funnits i vårt hem tidigare. Barnvagn är något vi kände att vi ville köpa ny, främst eftersom det är något som vi kommer använda i flera år och det ger en lite speciell känsla. 🙂 Däremot har vi det så väl förspänt med många nära och kära i familjen som nyligen haft små pojkar, så vi har en hel del vi ska få låna såsom;

  • Babyskydd till bilen
  • Babynest
  • Amningskudde
  • Babygym
  • Bärsele
  • Bärsjal
  • Badbalja
  • Massa kläder
  • Med mera!

Man kan ju liksom inte låta bli att läsa på om vad som ”bör ha” och höra sig för i sin närmaste omgivning vad de tycker om sina vagnar osv. Men, samtidigt måste man ju bara känna själv vad man tycker känns bra. För mig och A var det viktigt att vagnen skulle kännas robust och stabil och ha svängbara men låsbara hjul för att kunna ta sig fram i lite all möjlig terräng -samt gärna ha gott om förvaringsplats för vad än man har med sig på kortare eller längre utflykter.

Vips dök det igår upp en, vad Emmaljunga kallar, ”Super Deal” på deras modell Super Viking – så vi gjorde oss en utflykt direkt efter jobbet till Babyproffsen här i Ö-vik och provkörde! Självklart testade vi några andra vagnar också, men tyckte bäst om denna. Till ett redan väldigt fördelaktigt pris bara på vagnen får vi även med en hel del tillbehör i dealen – så vi slog till! 🙂 

Ergonomisk sittdel
Emmaljungas regnskydd ”Exclusive”

Emmaljunga åkpåse, ”Polar”

Emmaljunga skötväska ”Sport”

Sicken grej! Snacka om att vara ute i god tid. Det har man ju i och för sig fått höra att man måste vara ute i väldigt god tid just med vagn – eftersom det oftast innebär långa leveranstider. Men det här känns bra. Vi får en väldigt fin, svensktillverkad och bra vagn med massa tillbehör till ett pangpris. 🙂

Och TUSEN TACK för sponsring mamma! ♥

(samtliga bilder lånade från Emmaljunga.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.