Vinter 2.0 och vecka 21

Man siktar in pussmulen…
… känner försiktigt så man ”prickar rätt”…
Sen flippar man med läppen över näsan och halva ansiktet. SÅ ska en riktig PUSS se ut! Hälsningar, Grizzly

De små stackars hopp-om-vår-liknande känslor man hann känna för ett par veckor sedan är ett minne blott nu. Vintern ångrade sig och uppgraderade sig till 2.0. SÅ mycket snö har vräkt ner senaste par veckorna, och inte har det slutat än.

I mitten av nästa vecka ser det dock ut att bli röda grader igen, och som jag längtar till det. 😉

Nu har jag precis gått in i vecka 21 och nya ”biverkningar” börjar kännas av, inget konstigt alltså – bara ovant för mig. Jag har inte direkt halsbränna, men det känns som öppen magmun efter jag ätit och några timmar därefter. Främst från middagstid och fram till jag somnar. Det bara gurgelbubblar i min hals hela tiden så jag får hålla mig upprätt och smårapa konstant. Mysigt! 😉

Grizzly har precis blivit nyskodd och nu hoppas jag att nästa omgång innebär sommarskor! Ska bli så härligt att bli av med snösulor och brodd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.