Ensamvecka

Lurvig som en mysig nordsvensk. ♥

I fredags åkte A på en kompisresa till Alperna, vilket därmed innebär ensamvecka för mig. Jag känner ju inte alls många här på byn, så det är tur jag har djuren för att inte behöva känna mig FÖR ensam såna här gånger. Natten mot söndag kommer han hem igen, så jag får stå ut tills dess. 🙂

I helgen fick jag från fredag till lördag besök av Alexandra! Så kul att ha någon att nördsurra häst med, utan att känna att det ens kan bli för mycket, haha. Hon följde med mig till fots på en skogsrunda på lördagen innan hon åkte hem till Sundsvall, så jag fick mig en välbehövlig dos av utsikten från Grizzlans rygg även denna helg. TACK för sällskapet! ♥

Ridturer på Grizzly är det bästa jag vet.

Vi byttes av en stund också i skogen, så Alex fick ta en runda. Hon som inte har egen häst just nu har ju än värre abstinens än vad jag har. 🙂 Kul att se ett stort leende på läpparna när hon och G kom i galopp uppför backen. ♥

Alexandra och Grizzly

Igår, söndag, fick Grizzly sig ett pass på lina. Han såg så himla mjuk och fin ut och känns allmänt fräsch i ben och kropp nu. Jag skulle bara önska att hans aningens lösa mage rättade till sig snart också.

Nu väntar uteritter i skogen måndag och tisdag då Lowa har honom. Det blir bra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.