Till kostcirkeln

Börjar med att norpa en bild från Grizzlys medryttare, Lowa, från en av veckans turer. Lurvas som snart kommer se blank och dyr ut! 😉

Den här veckan har varit bra. Jag har mått bra och fått en hel del nytta gjord. Till Grizzly har jag shoppat lite tillägg till hans kostcirkel i form av B-vitamin och linfrökaka. Jag blev så glad när jag hittade den här sorten på en butik i stan, trodde inte den fanns att tillgå här. Grizzlan var nämligen inte förtjust i andra typer av linfrökaka jag köpt, bl.a. Granngårdens – men denna har funkat tidigare och hoppas den ska smaka nu också. 🙂

För en tid sedan fick jag lite rapporter från hagen att Grizzly betedde sig annorlunda i flocken, på beskrivningen ”hingstigt” beteende – så även om det säkert är perioder av lite oro i flockhierarkin kombinerat med kylan som var m.m, så ska jag testa att ge honom munkpeppar en period nu. Det kan ju inte skada i alla fall, tänker jag.

Såhär i kolik-tider är linfrökaka bara ett plus för magen och tarmen. Och vatten, vatten, vatten.
Inköpta tillskott till Fläcken. Och ja jo, jag kunde inte låta bli… ett nytt vardags-schabrak från REA-högen råkade följa med hem också. 🙂
Apropå kostcirkel så fick jag mitt enda mat-craving-behov mättat här om dagen! ”Förbud” mot sushiätande hör man ju lite både och om i dräktighetstider – men bara laxen har varit fryst i 3 dagar ska det vara lugnt att äta. Så hemmagjord sushi styrde vi ihop och det blev SÅÅ gott!

Nu ser jag fram emot en hästig helg med solsken och plusgrader. Och gofika. Allt helt i min smak. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.