Ett hästigt vårtecken

Grizzly, som gärna står med öppen dörr på stallgången –  njuter av att vara nakenfis när temperaturen tillåter. Runt 0-an får han helt klart gå utan täcke och njuta av solen.

Päls överallt. På kläderna, i näsan, i bilen. Ett säkert vårtecken för hästmänniskor? 🙂 Grizzly har satt igång att byta päls och det är liksom lite bitterljuvt. Jag tycker det är så drygt att borsta och borsta och aldrig ändå bli ”färdig”, haha. Dock för varje dag ser man hur ens häst på något vis mejslas tillbaka till sitt forna sommar-jag.

De senaste två vintrarna har jag ju inte rakat Grizzly, så han ser verkligen ut som en helt annan häst om vintern än om sommaren. Lite kul med omväxling, faktiskt! 😉 Men nu längtar jag efter min sommar-Grizzlan. ♥

Tigga fint hör till grundfärdigheterna. 😉

Till helgen som kommer ser jag fram emot läktarhäng igen på ÖOR. Leif Hall kommer och håller träningar samt även en clinic för klubbens medlemmar. Det blir skoj! Även om det är halvt tortyr att se hoppträningar nu, när jag inte ”får” rida själv. 🙂 Fika gofika får jag i alla fall göra, vilket dessutom alltid smakar ännu bättre på ridhusläktare med god underhållning att vila ögonen på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.