Läkartid, ultraljud och uteritt

Nu hoppas jag det har vänt, på riktigt. Min ledvärk är, peppar peppar, mycket bättre sen 1 vecka tillbaka. Däremot åkte jag i slutet av förra veckan på ytterligare en migränsväng på tre dagar.

Pga. min SLE ska jag få en extra läkartid, som är bokad nu på onsdag. Nu vet jag inte om de kan göra något åt min ledvärk, eller migrän heller för den delen (det har inte läkare kunnat göra tidigare) men viktigast är nu att man håller koll så min SLE inte kan skada magen.

I torsdags, 13+0 dagar enligt kalendern, men enligt tillväxtmått 13+2 dagar. 🙂 Armar, ben, hjärtklaffar osv kunde vi se tydligt på senaste ultraljudet. Overkligt!
Mina migränkompisar, Fendi och Penny, lämnar inte min sida ♥
Och inte långt ifrån Ler-och Långhalm , Panda och Mini. Ligga sked är mysigt! ♥
Pga. min värk har jag inte kunnat rida själv på fyra (!) veckor. Grizzlan har fått komma ut i skogen ändå med Lowa, som ni vet, och jag har jobbat honom från marken de dagar jag varit skapligt ”fräsch”. Men nu, äntligen, i söndags tog vi oss ut i skogen på en tur. ♥

Nu är jag alltså i vecka 14, går in i vecka 15 på torsdag. Nästa koll på liten är när jag precis går in i vecka 20 (19+0) då vi får göra vårt rutinultraljud. Då får vi förhoppningsvis veta om det är en liten pojke eller flicka också. För jo, jag vill veta innan…

Jag kommer av försiktighetsskäl inte rida så mycket mer, tyvärr, tills efter födseln. Jag får ta mer ridhjälp så Grizzly får hållas igång, och såklart kommer jag själv fortsätta longera, tömköra och löshoppa honom som motion och aktivering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.