En spännande vecka

Ida på Grizzly i lördags.

En helg helt i min smak är till ända. Jag hämtade upp Ida direkt efter jobbet i fredags, sen har vi bara myst, ätit gott, surrat häst tills munnarna gnäggat, kollat hoppträningar för Leif Hall på ÖOR, gosat med Grizzlan och så vidare. Mysigt! 🙂

Här i Ö-vik är det kallt, riktigt kallt. FÖR kallt för min smak… -18 grader i stan och i byn där Grizzly bor är det – 27 grader enligt isiga rapporter från stallägaren. Ofrivillig vila ett par dagar blir det för Grizzly, med andra ord. Jag fixar inte den kylan, tyvärr. Min gräns går ungefär vid hälften!

Mot slutet av den här veckan väntar spännande saker, för då ska vi får göra ett till ultraljud. Jag går då in i vecka 14, så jag hoppas vi får se två armar och två ben och en i övrigt välmående krabat som utvecklas som hen ska.

Trots att jag tycker att mina jeans känns tajtare runt midjan så har jag inte gått upp i vikt jämfört med precis innan jag plussade. Men det lär nog låta annorlunda ganska snart – det skulle inte förvåna mig alls om jag är en sån som går upp ca 30 kg innan det är klart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.