Hej!

Titt den s ö t a s t e och hungrigaste mulen! ♥ Återigen, visst liknar han Alf from Melmac? 😀
Denna fantastiska bild är fotad av Lowa. Tack!

Jag tänkte titta in här lite snabbt och säga hej. Dagarna rusar på i en rasande fart nu inför jul. Det är galet mycket att göra på jobbet och det med en hjärna och kropp som inte riktigt är sig lik för dagen…

Jag vet att jag mår ”som jag ska”, men jag mår ändå pyton. 🙂 Konstant magsjukekänsla, yrsel, sömnbesvär med mera. Det lilla pyret såg vi för första gången på ultraljud för en vecka sedan, och jodå – ett litet pickande hjärta syntes tydligt. Vi får hoppas det fortsätter så.

Bästa Lowa hjälper mig en hel del med Grizzly just nu, SÅ tacksam för det! Jag har bara lyckats rida nån eller ett par gånger per vecka senaste tiden. Nu väntar vi på att få snösulor och nya skor till Grizzlan, sen ska vi förhoppningsvis kunna rida på lite bättre nu i den nysnö som fallit. 🙂

2 svar på ”Hej!

  1. Blir varm i hjärtat o hela kroppen när jag läser att det finns ett litet barn i din mage! O att må skit är positivt fick jag lära mig när jag var gravid! Så försök stå ut, jag har full förståelse för att du tycker det är skitjobbigt…jag mådde skit när jag väntade mitt andra barn men man glömmer det när bebisen är född o man beundrar det nya livet!
    Håller tummarna att det fortsätter gå bra..o ser fram emot att läsa om er fortsatta ”resa”
    Kram o en riktigt god jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.