Som magsjuka eller dåliga karuseller

Isabell Werth i högform! 

Framridning/framhoppning är också skoj att se.

Det är som att ha åkt Virvelvinden eller Flygande mattan flera gånger om dagen, eller som att ha magsjuka men ändå måsta fungera som vanligt i vardagen. Jag ska absolut inte klaga, det är ju såhär jag ”vill” må antar jag, haha. Men jag har helt klart mått bättre fysiskt, om man säger så.

Under gårdagens ridtur på Grizzlan trodde jag nästan att jag skulle trilla av pga yrseln som sveper över mig emellanåt. Tur jag har världens snällaste häst. ♥

Stallets hästar har fått fint julpynt som pryder deras boxar också. Se så fint! Det är Tures ägare som varit så kreativ. TACK Zandra! 🙂

Helgen i Stockholm var mysig. Jag hade gärna sett ännu mer tävlingar… ”mycket vill ha mer”, som det heter. Till helgen som kommer fortsätter hoppinspirationen att fyllas på, för då ska jag, Ida och Elisabeth till Näsets ridcenter utanför Sundsvall och titta på träningar som Fredrik Jönsson håller. (en av Sveriges VM-ryttare för er som inte känner igen namnet) Det ska bli kul! Jag gissar på massa hästsurr och gofika på läktaren. 🙂

Gofika blev det en del av i Stockholm också. Banancrepe med Nutella och glass. Såja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.