Laddad för hästhelg

En ny julgranskula som jag köpte i Riga. Fiin va? 🙂

Imorgon, direkt efter jobbet, tar jag räser-Volvon och åker söderut. I Gnarp blir första stoppet, där jag plockar upp Ida, och sen åker vi vidare ner till Ockelbo där vi ska sova över natten hos Idas släkt. Sen i tidig otta drar vi vidare ner mot Stockholm och Friends Arena! Kl. 10 börjar vårt första pass, dressyren – och vi gör inte kväll förrän efter kl. 23. Häst för hela slanten hela dagen, härligt! 🙂

Att gå på mässan den här gången kommer vara smått tortyr, eftersom shoppingbudgeten är typ 100 kr, haha. (Det lilla kornet som förhoppningsvis är kvar i magen didn’t come cheap, om man säger så…) Men, jag har ju egentligen allt jag behöver just nu – förutom värmesulor, varma handskar och ridmössa som funkar under hjälmen till mig i vinter.

Ikväll väntar en skogstur på min bästisfläck, och sen har Lowa lovat ha hand om honom över helgen. 🙂

Hoppträningen i tisdags gick förresten bra. Dock höll jag på att totalt frysa ihjäl, vilket såhär i efterhand kanske inte var så jättebra för min tjuriga förkylning som nu känns sämre igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.