Halloween

Dags för Halloween igen. Inget som jag just nu vet att jag själv kommer ”fira” särskilt hårt, men jag har bunkrat upp för eventuell påhälsning av byns godissugna barn i alla fall. 🙂

Till helgen är det en Pay and Jump i Nordvik med Halloween-tema. Jag vet inte än om jag tar med mig Grizzly, men jag kommer åtminstone följa med som hästskötare och hjälpreda åt Kicki som ska vara med på sin Kalle. Det blir kul!

Just den här veckan är jag jobbänka då A är utomlands i sin tjänst. Ganska skönt med några dagar med bara djuren och jag, även om jag igår inte tog mig ut till Grizzly som tänkt. Jag tog mig inte ens hem efter jobbet i snömodden… Sommardäck passade inte så bra till det väglaget, om man säger så. Jag fick snällt lämna bilen och promenera hem. Imorse var det dock i stort sett barmark och blidgrader, så nu tar jag mig runt igen. Det blir definitivt däckbyte till helgen…

Hittills har jag mått bättre den här veckan, vilket är skönt. Det blir liksom en sorts vila, bara att slippa den hemska huvudvärken och uppochner-känslan på allt. En vecka till i samma visa och med samma intag, sen väntar undersökning och besked som jag både ser fram emot och gruvar mig för. Får vi åka till Riga eller inte den här gången? Vi fortsätter att hoppas.

 

2 svar på ”Halloween

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.