Funderar på att lägga ner

Bild från senaste dressyrträningen. Ikväll är vi på’t igen.

Den här sidan känns inte skoj längre. Jag har dåligt med både fotomaterial och ”nyheter” att skriva om, och därför blir det långt mellan inläggen nu. Jag funderar faktiskt på att lägga ner detta helt…

Grizzlan är fortfarande fullt igång och vi tränar vidare inför fler LB-starter. Två kvar denna säsong.

Tråkiga nyheter har jag också. Golly och Blue ska flytta tillbaka till Sundsvall i väntan på att finna nya ägare. Det blir tomt efter dem… ♥ Tipsar om världens snällaste kamrater om någon är intresserad av att köpa dem. Jag har inte nog med lovord om dem båda två. 🙂

Snälla i ALL hantering, dock något sämre arbetsställning för hovslagaren… 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.