Träning inställd

Jag som var så taggad för rolig träningsvecka, men det blev varken dressyr- eller hoppträning som jag hoppats. Fick precis besked om att hoppträningen på söndag är inställd. Jag får se till att trimma själv i helgen istället, men det går ju inte att jämföra med bra hjälp från marken.

Ikväll ska jag longera Grizzly på lägdan. Sen ska jag få hjälp att se över min transport, den kommer behöva en del jobb för att vara back in business som den ska. Bromsarna krånglar så ena däcket låser sig. Besiktning väntar till veckan och det känns som jag har bad news som väntar…

Imorgon drar jag mitt strå till stacken genom att jobba som banpersonal på klubbens ponny-hopptävlingar. Håll tumme för bra väder!

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.