Muskelpass till masten

Tät dimma över fälten i skymningen.

(mobilen överexponerade denna bild så den blev ljus trots mörkret)

Jag på Grizzly, Lowa på Kalle och Cina på Ture gjorde sällskap igår kväll. I långsam trav fick hästarna jobba på upp till masten och alla hade rejäl puff när vi kom upp på toppen. 🙂 Sen var det skritt i backe nerför och det är nog minst lika jobbigt. Man nästan känner hur ”det tar” på dem. Sen är det en lång skrittsträcka hem så de hinner gå av sig och komma ner i både puls och värme. Ett bra pass! En riktig muskelbyggare. 🙂

Det är definitivt reflexer som gäller nu på vardagskvällarna…Jag tror jag ska införskaffa mig nån lysande/blinkande variant nu inför den här hösten och vintern. Vi vill synas ordentligt längs vägarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.