Inspirerad!

Grizzly går alltid ner i en skön snooz-stund när han får stå med spiktäcke på ryggen. ♥

Vem mer än jag har suttit klistrad om kvällarna och sett VM-dressyren i Tryon, USA? 🙂

Jag tog beslut att byta vilodag till igår för Grizzly för att istället trimma ikväll. Nu är jag ju dessutom så fullinspirerad av VM-ryttarna, särskild vissa av dem, så nu ska Grizzly springa med extra långa ben ikväll och på söndag! 😉

Nyputsat och fint!

Imorgon väntar tävlingsförberedelser. Transporten ska ses över och preppas och packas, all utrustning såsom stövlar, sadel, träns ska smörjas och så vidare. Grizzly får sin dusch och groom på morgonen innan vi åker eftersom vi har en sen starttid.

Håll tumme för oss! Önskar er en trevlig helg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.