Tävling i hällregn?

 Vi har sen starttid på söndag och det gör att Kicki säger sig hinna hjälpa med knoppning igen innan vi lastar och åker. YES! 😀

Jag borde kanske inte ha kollat. Men när Equipe Online plingade till i min telefon om uppdaterad starttid på söndag kunde jag inte låta bli. Ett klick in på yr.no och prognosen över helgens väder i Nordmaling… = regn. Vissa stunder ser ut att få uppehåll, så jag får hoppas vi prickar in en sån stund. 😉

Annars blir det bra övning tänker jag. Utomhustävlingar med regn stoppar oss inte. Grizzlan må vara sötast i världen (enligt mig i alla fall) men han är inte gjord av socker. Det här fixar vi!

Ikväll ska vi trimma på ridbanan och testa lita programdelar igen inför söndag. G kändes så pigg och glad igår på vår uteritt i skogen, och så mjuk i kroppen. Det märks redan efter de här senaste veckorna att börjat komma i mer tävlingsform. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.