Två tävlingar till

Min dressyrponny. ♥

Nästa tävling kommer väldigt tätt inpå för oss, redan nu på söndag. Och jag har spanat två tävlingar till i år som jag siktar på att vara med på. En om ca en månad i Umeå och en i början av december på hemmaplan. Båda de tävlingarna går inomhus, så det blir något nytt för Grizzly och mig – men vi håller oss till LB som är det vi just nu, en bra dag, klarar av. 😉

Med kontinuerlig träning, som jag tycker vi  kan säga att vi är igång med nu – är det främst dessa delar som jag som fokus kommer träna hårt på;

  • Stadigare kontakt och bjudning
  • Övergångar, övergångar, övergångar
  • Mellangångarter  (över huvud taget kunna reglera steglängd och form bättre)

Ikväll fortsätter vi vår träning mot att bli bättre. Wihoo! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.