Shoppat till Blue & Golly

Två bättre begagnade mini-regntäcken till våra småprinsar är beställda.  

Inför stundande höstrusk har Kicki och jag beställt två små minitäcken till Blue och Golly. De går nakna mestadels, men är det regnrusk och blåst är det skönt att vara torr och lättare hålla sig varm. 🙂

Senast jag longerade Golly var det som att myntet hade trillat ner, på riktigt. Han sprang ut fint i båda varv, inga frågor på det alls. Duktig! På ridbanan blir det just nu väldigt korta pass för småttingarna, för banan är lite för djup för dem fläckvis. Ett litet regnfall är att önska på banan för att den ska sätta sig lite nu med det nya underlaget. Blir toppen! 😀

Blue, eller Mr Independent som han faktiskt heter… visar just det lite nu och då. 😉 I longeringen har han högervarvet som favorit. Där springer han på lätt och lydigt. I vänster varv då undrar ni nu? Mnja, där har vi fått diskutera lite. Det går bättre för varje gång, men han vill ändå göra sin åsikt hörd, om man säger så. 😉 Gulligare liten Blå får man leta efter. ♥

Jag är så glad att ha dem båda i stallet, de ger så mycket extra trivsel och mys-stämning åt oss alla på gården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.