Dressyrtränat Biffen

Grizzly Biffen Rodin. Vi ska först och främst tappa några kilon här framöver och med träningen tycker jag vi är på god väg. Det är så roligt att vara igång med riktiga träningar igen och jag är glad att ha hittat en tränare som jag trivs bra att rida för. Med ridbana hemma på gården också ger oss helt nya förutsättningar. Nu ska vi planera framåt och sätta nya mål. 🙂

Målet för de två starter vi har de närmsta helgerna är egentligen bara att rent och slätt få komma ut och tävlingsträna. Jag behöver det för mina nerver, vilka jag har på tok för många… och Grizzly behöver rutinen och att få se tävlingsplatser utan att tycka att en blomma ser läskig ut. 😉

Självklart kommer jag försöka rida vårt bästa men tänker inte sätta några målprocent på denna ritt. Det blir första gången för oss på långbana och det känns bra. Nu ska jag bara lära mig programmet ordentligt.

Träningen igår kändes faktiskt riktigt bra! Helt klart har vi partier av riktig fulridning, men vi kommer fortare och fortare till ”det fina” och det är ju huvudsaken. Bitvis kändes det riktigt bra och det tar vi med oss till nästa träning. 🙂 Guldstjärna till min fläck för att han alltid försöker sitt bästa. ♥

När Grizzly var duschad och ompysslad efter träningen var det Golly och Blues tur. De fick snabbt stanna och hälsa på Grizzlan och himmel vad söta de är tillsammans! (se min Instastory för liten filmsnutt)  🙂

Småprinsarna fick en joggingrunda på lägdan i den höga klövern. 3 varv och jag var nog den av oss som var mest slut efter det… 😉

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.